0

Add le megrendelésed legkésőbb 12 óráig és ha szeretnéd, még aznap kiszállítjuk! Egyedi megrendelés esetén hívj minket a 0630/4122241-es számon, vagy küldj emailt az info@attilanemethflorist.com e-mail címre.

A virágüzlet

A virágüzlet

A virágkötészet a szenvedélyünk

Közel 25 év szakmai tapasztalattal, egyedi látásmódunkkal valósítjuk meg legmerészebb elképeléseidet is. Látogass el hozzánk budai szalonunkba, ahol a modern minimalizmus találkozik a klasszikus eleganciával. Üzletünk 2017-ben nyílt az első kerület szívében. Az egyediség a védjegyünk, üzletünkben egészen biztosan találtok valami különlegességet, ha betértek hozzánk. Első sorban a természetes dolgok és a természet közeliség áll a munkáinkhoz legközelebb, minden egyes díszünkben megjelenik egy adott hangulat, egy általunk képviselt stílusjegy.

Németh Attila

Mester virágkötő, tulajdonos

Közel 25 éve magasfokon műveli a virágkötészetet. Lételeme a kreativitás és az alkotás. Virágüzlete is hűen tükrözi Attila markáns és egyedi stílusát.

Kedvenc virág: proteák

Kedvenc munka: a kihívást jelentő, nem mindennapi készítmények

Eredmények

1997 FLORALIA ASZTALDÍSZ II. HELY

1998 FLORALIA ÖSSZETETT I. HELY

1998 FLORARIA FEJKOSZORÚ II. HELY

1998 ORSZÁGOS CSOKORKÖTŐ VERSENY FESZTIVÁLDÍJ

1999 KELENFLEUR PÁLYÁZAT ESKÜVŐI DÍSZ I. HELY

2000 FLORALIA KOSZORÚ I. HELY

2000 FLORALIA ÖSSZETETT II. HELY

2000 EURO FLEURS IPM RÉSZVÉTEL

2002 MAGYAR KUPA ASZTALDÍSZÍTÉS II. HELY

2018 MESTER VIZSGA

2019 MAGYAR BAJNOKSÁG II. HELY

Bátran látogass el kedvenceddel együtt hozzánk, őt sem kell otthon hagynod, hiszen kutyabarát üzlet és munkahely vagyunk!

A mi kedvencünk

Jackson